neljapäev, 14. oktoober 2010

Tähtkujude maailmas

Arvan, et igal inimesel on oma iseloom. Sul võivad olla eelarvamused, omamoodi mõtlemine ja sa ei pea seda häbenema.Iga tähtkuju all sündinud inimene on veidi erinev, nagu selgus väikesest uuringust.

VÄHK
Terje Lehes
Unistaja inimene;  vastuvõtlik, kuid muutlik nagu kuu; võin muutuda kergesti mängukanniks oma tunnetele ja tujudele; järeleandlik; meeldib kuulata meelitusi; ei armasta tungida esiplaanile; muusiku tüüpi; kohusetruu; meeldib kodusus ja perekonnaelu.
Õnnenumbrid- 3; 7; 14.
Värv- lilla

NEITSI
Inngery Karu
Mõistusinimene; sügava iseloomuga, selge loogikaga; reaalsuse ja selguse tunnetusega; ei salli liialdusi; vihkab ebaõiglust; meeldib koguda raha; omab kirge teadmiste järgi; on lugupeetud; hoolitsev.
Õnnenumber- 7
Värvid-helesinine ja heleroheline

JÄÄR
Evelin Veinberg
Teotahteline; kaldub tihti liialdustesse; rändaja; teiste julgustaja; pea on alati täis plaane ja mõtteid; julge; vabaduse armastaja; elu on vahelduva õnnega; armukade; tahab pereelus mängida peaosa.
Õnnenumber- 7

KAALUD
Viola Kasak
Rahuarmastaja; kaastundlik; ei lange teistele koormaks; võimeline valetama; lõbus; laisk; armastab kaua magada; armastab ehteid; peamine huvi on armastada ja armastatud olla.
Õnnenumber- 5
Värvid- sinine; roosa; pastelsed toonid

AMBUR
Kadri Vellak
Seikleja; ei tea, mida tahab; töökas; lahke.
Õnnenumber- 13
Värvid- violetne; roosa; lilla; must

LÕVI
Monika
Lahke; rahuarmastaja; lõbus; selge loogikaga; meeldib meelitusi kuulata; armastab loodust; meeldib kodusus ja perekonnaelu; rändaja; armastab sporti; osav; originaalne; hoolitsev; kohusetruu.
Õnnenumber- 6
Värvid- must; roosa; valge


Terje Lehes  X kl

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar