esmaspäev, 3. oktoober 2011

KVALITEETAEG

Midagi SINULE, kel on piisavalt vaba aega ja sellega midagi kasulikku teha ei oska. Pakun  mõne vaba aja veetmise võimaluse.
•    VÕRKPALL. Esmaspäeviti on tore käia trennis, kus mängitakse võrkpalli. See on trenn, kuhu võib minna igaüks, kel soov õppida võrkpalli mängima ja oma vaba aega veeta kvaliteetselt. Treeneriks on Riho Lehiste. Oled oodatud!
•    RAHVATANTS. 1)Varstu Kultuurikeskuses on võimalus tegeleda rahvatantsuga, kusjuures täiesti tasuta. Esinemisi jagub, laieneb silmaring ja saab viibida meeldivas seltskonnas.
      2) Tsooru Kultuurimajas saab samuti õppida rahvatantsu, nii segarühmas kui ka naistantsurühmas. Trennid on väga lõbusad ja meeldejäävad. Kõige tähtsam ongi koosveedetud aeg. Tantsu õpetab Kalle Nurk, inimene, kes ei jäta tantsijaid kuhugi viimata, kui selleks võimalust on! Nimelt, kui aru saite, siis mina isiklikult käin ka Tsooru naistantsurühmas „Koidukiir“ tantsimas.
Võin öelda, et rahvatants on üks väga meeleolukas ja seltskondlik tants. Soovitan kõigile – uusi tantsuhuvilisi oodatakse alati.
•    AEROOBIKA. Tsooru Kultuurimajas tegeletakse ka aeroobikaga, mille juhendajaks on Janika Tõntsel. Soovijad võivad ühendust võtta Janikaga  Facebooki teel. Kõik võivad tulla liikuma!
•    KINO. Igal neljapäeval kell 20.00 saab Varstu Kultuurikeskuses kinos käia. Võimalus on vaadata vägagi populaarseid filme vägagi vähese raha eest. Pilet maksab kõigest 1€. Üks parimaid neljapäeva õhtu veetmise viise!
•    NÄITERING. Kel soov näidelda või võtta osa meie koolis tegutsevast näiteringist, võib alati pöörduda õpetaja Lea Mändmetsa poole. Uued liikmed on alati teretulnud.
•    KUNSTIRING. Varstu Kultuurikeskuses oodatakse kunstihuvilisi, kes sooviksid end arendada väga loomingulises tegevuses.
•    LAULMINE. Kindlasti jagub inimesi, kel on ilus lauluhääl ja huvi seda teistele demonstreerida. Varstu Keskkoolis saab võtta solistitunde õpetaja  Reet Madissonilt.

Tuleb hinnata hetki, mil sa ei pea tegelema õppimisega, hetki, mil sa saad olla sina ise.  Anna endale võimalus!

Evelin Veinberg XI kl

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar